Asortimentas

 

Tortas „Baladė“   NAUJIENA!

Šokoladinis marcipaninis biskvitas, purus grietinėlės – šokoladinis kremas,  užpiltas mangų kremu, pagardintas linų, bulivinės balandų sėklos ir migdolų drožlių florentinas, mangų gabaliukai.

Tortas „Rapsodija“ 

Šokoladinis biskvitas, sudrėkintas vyšnių sunka, purus grietinėlės – šokolado kremas, brendyje mirkytos vyšnios.

“Karališkas“ tortas

Šokoladinis biskvitas, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksnis, grietinėlės-šokolado kremas.

Tortas „Šokoladinė mėta“

Šokoladinis biskvitas, juodojo šokolado ir jogurto kremas, pagardintas mėtomis.

Tortas „Kriaušė“

Purus šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės kremas, konservuotų kriaušių kubeliai.

Tortas „ Jaunystė“

Riešutiniai morengai, vaisinis zefyras, razinos, šokolado gabaliukai.

Tortas „Napoleonas“

Trapūs kapotos tešlos paplotėliai, plikytas pieniškas kremas su citrina, spanguolių – bruknių uogienė.

Tortas „Grafystės griuvėsiai“

Grietininis šokoladinis biskvitas, grietinės – kondensuoto pieno kremas, džiovintos slyvos su brendžiu ir graikiniai riešutai.

Maskarponės sūrio tortas

Šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės – maskarponės sūrio kremas, braškės.

Varškės – persikų tortas

Tamsus šokoladinis biskvito paplotėlis, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksniukas, purūs šviesaus biskvito paplotėliai, varškės – grietinėlės kremas, konservuotų persikų kubeliai.

Karamelinis tortas

Šviesus biskvitas, grietinėlės ir karamelinio įdaro kremas, džiovintos brendyje mirkytos slyvos.

Itališkas tortas

Šviesus biskvitas, kavos – brendžio sirupas, purus grietinėlės kremas.

Tortas „Rafaelis“

Šviesus biskvitas, grietinėlės – kokosų kremas, traškus triufelių – balto šokolado skonio sluoksniukas.

Tortas „ Gaivusis mango“

Šviesus biskvitas, grietinėlės – mango, bananų, pasiflorų skonio kremas, traškus triufelių skonio sluoksniukas, aviečių drebučių gabaliukai.

Tortas „Mango“

Šviesus biskvitas, grietinėlės – mango, bananų, pasiflorų skonio kremas, šokolado lašeliai.

Vaikiškas tortas

Šviesus biskvitas, raudonųjų apelsinų skonio kremas, aviečių drebučių kubeliai.

Apelsinų – aviečių plokštainis

Šviesaus biskvito paplotėlis, saldžios grietinėlės ir apelsinų sulčių kremas, trintų aviečių drebutis.

 

Šokoladiniai pyragaičiai

Šokoladinis biskvitas, purus grietinėlės – šokolado kremas, brendyje mirkytos vyšnios. Pagal pageidavimą gali būti traškus sluoksniukas. 

„Kriaušė“ pyragaičiai

Purus šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės kremas, konservuotų kriaušių kubeliai.

Maskarponės sūrio pyragaičiai

Šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės – maskarponės sūrio kremas, braškės.

Varškės – persikų pyragaičiai

Šviesaus biskvito paplotėlis, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksniukas, varškės – grietinėlės kremas, konservuotų persikų kubeliai.

Karameliniai pyragaičiai

Šviesus biskvitas, grietinėlės ir karamelinio įdaro kremas, džiovintos brendyje mirkytos slyvos.

Apelsinų – aviečių pyragaičiai

Šviesaus biskvito paplotėlis, saldžios grietinėlės ir apelsinų sulčių kremas, trintų aviečių (arba braškių) drebutis.

Itališki pyragaičiai (Tiramisu)

Šviesus biskvitas, kavos – brendžio sirupas, purus grietinėlės kremas.

„Rafaelis“ pyragaičiai

Šviesus biskvitas, grietinėlės – kokosų kremas, traškus triufelių – balto šokolado skonio sluoksniukas.

„Mango“ pyragaičiai

Šviesus biskvitas, grietinėlės – mango tyrės gaivinantis kremas, traškus triufelių skonio sluoksniukas, aviečių drebučiųgabaliukai. 

Jogurtiniai pyragaičiai

Šviesus biskvitas, aviečių – melionų jogurto – grietiėlės kremas, aviečių drebučių gabaliukai.

Visi pyragaičiai gali būti 30 g, 60 g arba 80 g svorio

Obuolinis tatinas 

sluoksniuotos tešlos padelis, karamelizuotos obuolių skiltelės. 

Tartaletės su šokoladu ir slyvomis

trapus krepšelis, karamelės, slyvų ir juodojo šokolado derinys.

Canneles

tai romo – vanilės skonio nedidelis pyragėlis,su traškia, karamelizuota plutele ir minkštu vidumi.

Zefyriniai burbulai ant pagaliuko

zefyrinis pusgaminis su riešutais ir šokolado lašeliais.

Keksiukai – ledinukai

sviestinis keksiukas ant pagaliuko su šokolado lašeliais, aplietas juodu šokoladu.

Keksiukai

(gali būti sviestiniai su šokolado gabaliukais, su vyšniomis, kakaviniai su marcipanu, su juodaisiais serbentais, su avietėmis ir šokoladu).

Eklerai

plikytas pyragaitis su įdaru (gali būti su beze kremu, kapučino skonio arba grietinėlės – braškių kremo skonio).

Kapotos tešlos krepšeliai

( 5g arba 8g.)

Sausainiai su džiovintomis papajomis ir šokolado lašeliais

Sausainiai „Naminiai“

Sausainiai su vaniliniu cukrumi

Sausainiai su cinamonu

Sausainiai su džiovintomis datulėmis

Sausainiai „Apelsininai liežuvėliai“

Sausainiai „Triolė“

Sausainiai „Jūros akmenėliai“

Oriniai sausainiai

„Marcipaniniai lašeliai“