Asortimentas

 

Tortas „Rapsodija“

Šokoladinis biskvitas, sudrėkintas vyšnių sunka, purus grietinėlės – šokolado kremas, brendyje mirkytos vyšnios.

“Karališkas“ tortas

Šokoladinis biskvitas, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksnis, grietinėlės – šokolado kremas.

„Šokoladinė mėta“

Šokoladinis biskvitas, juodojo šokolado ir jogurto kremas, pagardintas mėtomis.

Tortas „Kriaušė“

Purus šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės kremas, konservuotų kriaušių kubeliai.

Tortas „ Jaunystė“

Riešutiniai morengai, vaisinis zefyras, razinos, šokolado gabaliukai.

Tortas „Napoleonas“

Trapūs kapotos tešlos paplotėliai, plikytas pieniškas kremas su citrina, spanguolių – bruknių uogienė.

Tortas „Grafystės griuvėsiai“

Grietininis šokoladinis biskvitas, grietinės – kondensuoto pieno kremas, džiovintos slyvos su brendžiu ir graikiniai riešutai.

Maskarponės sūrio tortas

Šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės – maskarponės sūrio kremas, braškės.

Varškės – persikų tortas

Tamsus šokoladinis biskvito paplotėlis, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksniukas, purūs šviesaus biskvito paplotėliai, varškės – grietinėlės kremas, konservuotų persikų kubeliai.

Karamelinis tortas

Šviesus biskvitas, grietinėlės ir karamelinio įdaro kremas, džiovintos brendyje mirkytos slyvos. Itališkas tortas Šviesus biskvitas, kavos – brendžio sirupas, purus grietinėlės kremas.

Tortas „Rafaelis“

Šviesus biskvitas, grietinėlės – kokosų kremas, traškus triufelių – balto šokolado skonio sluoksniukas.

Tortas „Gaivusis mango“

Šviesus biskvitas, grietinėlės – mango, bananų, pasiflorų skonio kremas, traškus triufelių skonio sluoksniukas, aviečių drebučių gabaliukai.

Jogurtinis tortas

Šviesus biskvitas, aviečių – meliono skonio jogurtas ir grietinėlės kremas, trintų aviečių drebučių gabaliukai.

Tortas „Baladė“

Šokoladinis marcipaninis biskvitas, purus grietinėlės – šokoladinis kremas, užpiltas mangų kremu, pagardintas linų, bulvinės balandų sėklos ir migdolų drožlių florentinas, mangų gabaliukais.

Snikerinis tortas

Karamelinis biskvitas, purus grietinėlės kremas, pagardintas žemės riešutais ir šokoladu.

„Šokoladinis mango“

Šokoladinis biskvitas, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksnis, grietinėlės – šokolado kremas, grietinėlės – mangų, bananų, pasiflorų skonio kremas.

“Mocartas“

Šviesus biskvitas, morenginis pusgaminis perteptas su šokoladiniu – kavos, riešutų kremu, baltu šokoladinės grietinėlės kremu.

„Medaus“ tortas

Medaus pusgaminis perteptas grietinės – citrinų kremu.

 

 

Pyragaičiai „Palaima“

Šviesaus biskvito paplotėlis, saldžios grietinėlės ir apelsinų sulčių kremas, trintų aviečių (arba braškių) drebutis.

        Pyragaičiai „Rapsodija“

Šokoladinis biskvitas, sudrėkintas vyšnių sunka, purus grietinėlės – šokolado kremas, brendyje mirkytos vyšnios.

„Kriaušė“ pyragaičiai

Purus šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės kremas, konservuotų kriaušių kubeliai.

Maskarponės sūrio pyragaičiai

Šviesus biskvitas, saldžios grietinėlės – maskarponės sūrio kremas, braškės.

Varškės – persikų pyragaičiai

Šviesaus biskvito paplotėlis, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksniukas, varškės – grietinėlės kremas, konservuotų persikų kubeliai.

Karameliniai pyragaičiai

Šviesus biskvitas, grietinėlės ir karamelinio įdaro kremas, džiovintos brendyje mirkytos slyvos.

„Karališki“ pyragaičiai

Šokoladinis biskvitas, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksnis, grietinėlės – šokolado kremas.

Itališki pyragaičiai (Tiramisu)

Šviesus biskvitas, kavos – brendžio sirupas, purus grietinėlės kremas.

„Rafaelis“ pyragaičiai

Šviesus biskvitas, grietinėlės – kokosų kremas, traškus triufelių – balto šokolado skonio sluoksniukas.

       „Gaivusis mango“

Šviesus biskvitas, grietinėlės – mango tyrės gaivinantis kremas, traškus triufelių skonio sluoksniukas, aviečių drebučiųgabaliukai. 

      „Grafystės griuvėsiai“

Grietininis šokoladinis biskvitas, grietinės – kondensuoto pieno kremas, džiovintos slyvos su brendžiu ir graikiniai riešutai.

      „Šokoladinis mango“

Šokoladinis biskvitas, traškus triufelių – migdolų skonio sluoksnis, grietinėlės – šokolado kremas, grietinėlės – mangų, bananų, pasiflorų skonio kremas.

    „Šokoladinė mėta“

Šokoladinis biskvitas, juodojo šokolado ir jogurto kremas, pagardintas mėtomis.

      „Baladė“

Šokoladinis marcipaninis biskvitas, purus grietinėlės – šokoladinis kremas, užpiltas mangų kremu, pagardintas linų, bulvinės balandų sėklos ir migdolų drožlių florentinas, mangų gabaliukais.

      Jogurtiniai pyragaičiai

Šviesus biskvitas, aviečių – melionų jogurto – grietiėlės kremas, aviečių drebučių gabaliukai.

Visi pyragaičiai gali būti 30 g, 60 g arba 80 g svorio

Tartaletės su šokoladu ir slyvomis

trapus krepšelis, karamelės, slyvų ir juodojo šokolado derinys.

Canneles

tai romo – vanilės skonio nedidelis pyragėlis,su traškia, karamelizuota plutele ir minkštu vidumi.

Zefyriniai burbulai ant pagaliuko

zefyrinis pusgaminis su riešutais ir šokolado lašeliais.

Keksiukai

Sviestiniai su šokolado gabaliukais, su vyšniomis, kakaviniai su marcipanu.

Eklerai

Plikytas pyragaitis su įdaru (su šokoladiniu kremu, kavos arba vanilės skonio kremu).

Kapotos tešlos krepšeliai

( 5g arba 8g.)

Sausainiai su džiovintomis papajomis ir šokolado lašeliais

Sausainiai „Naminiai“

Sausainiai su vaniliniu cukrumi

Sausainiai su cinamonu

Sausainiai su džiovintomis datulėmis

Sausainiai „Apelsininai liežuvėliai“

Sausainiai „Triolė“

Sausainiai „Jūros akmenėliai“

Oriniai sausainiai

„Marcipaniniai lašeliai“